Apple Gebruikersgroep Limburg

Der Apple Check

En ook de Apple Check gezien op de ARD. Bij Apple hebben ze de slavernij niet afgeschaft, maar weer ingevoerd. 1 Euro per uur, melde de Duitse TV, nu zijn de lonen in Duitsland niet veel beter met hun 5 euro per uur, maar dat scheelt toch wel 4 euro, hoewel je in Duitsland wel geen maaltijd krijgt voor 60 cent. Maar goed het blijft slaven arbeid en de producten zijn veel te duur.

De Duitse consumentenbond had ook Apples met peren vergeleken, dus dat slaat ook nergens op. Laat een Apple nooit nat worden, want dan heb je het gehad. De Samsung deed het nog. De Apple niet meer.

En nog iets de medewerkers, gaven te weinig uitleg en men kreeg de indruk dat ze het zelf niet wisten, nu dat is bekent dat schijnt dus overal zo te zijn, maar jonge krachten zijn goedkoop en scholing kost geld en 1 T-shirt is goedkoop.

Maar goed we hebben nog altijd de Apple Gebruikersgroep Limburg.

Is dan nog iets positiefs, ja. Mensen waren gelukkig met een Apple product, dat speelde Samsung niet klaar.  En van chocola wordt je toch ook gelukkig en de slavenarbeid voor het maken van dat product is nog groter, dan hebben we zelfs met kinderarbeid te maken. Niet dat de houding van Apple goed praat, integendeel zelfs.

Apple was ook gebruiksvriendelijker. Ook dat wisten we al, de kenners van RWTH in Aken constateerde dat. Windows 8 viel door de mand. Dus dat jongetje dat bij DWDD komt is duidelijk omgekocht, maar dat is tegenwoordig ook de normaalste zaak.

Meer informatie  
vind je hier