Apple Gebruikersgroep Limburg

Mac4Us

Kijk uit als je zaken doet met Mac4Us.

Ik zag 4 maanden gelden op hun site een PCIe kaart staan voor usb3.0 prijs 129 euro. daar spaar je dan voor. Toen ik het bedrag had, er komt ook nog 10 euro vervoerskosten bij, bestelde ik de kaart.

een dag erna deze mail:

Bedankt voor uw order en betaling met iDEAL. Voor de prijs van € 129,95 excl. portokosten kan ik dit mooie product niet meer leveren, inkoopprijs is dermate gestegen, verkoopprijs ligt ver onder onze inkoopprijs.
Ik stel het volgende voor: als u € 30,00 bijbetaald, accepteer ik de order, dan leggen wij er in ieder geval geen geld bij. Dit is de waarheid, kunt u van op aan.
Of ik stort het totaalbedrag @ € 139,90 terug.
Gaarne z.s.m. info.
Met vriendelijke groeten, Mac4us, Rob Landeweerd.


Dit is in strijd met het consumentenrecht. Als je een product voor een bepaalde prijs in de verkoop zet, dan moet je het voor die prijs verkopen. Ook al is de prijs te laag. Het kan ook een tactiek zijn. Je zet de prijs te laag op internet en als je het dan gekocht hebt, dan doe je er 30 euro bij met een leuk verhaaltje en dan trapt de klant daar wel in, want die wil de kaart zo graag hebben. Trap daar niet in, laat het geld terug betalen. Internet is groot. Ik heb het geld wel terug,