Rapid Weaver User Group

Stacks

Ik zag bij Yourhead, dat ze bezig zijn met een nieuwe plugin, met de titel Stacks. Stacks is zoiets als partitions maar dan veel beter. Maar dat was ook niet anders te verwachten.

Met stacks kun je kolommen maken, maar ook kolommen in kolommen, als je wilt weten, dan moet je even naar de site van Stacks gaan.
http://www.yourhead.com/stacks/Stacks


in een stakStacksVoorbeeld 3Voorbeeld 4


Fout in thema

Er zit een fout in het thema Mondrian van Henk Vrieselaar. Wat is het probleem? Als je een banner plaatst in zo'n thema, zoals op deze site, dan moet hij de banner gewoon meenemen als je een nieuwe pagina aanmaakt onder deze site. Dat doet hij niet. Je krijgt het ook met geen mogelijkheid er in. Ik heb er over gecorrespondeerd met de maker van het thema, maar hij geeft iedereen de schuld van de fout behalve hij zelf. Zwak als je het mij vraagt. En ook niet echt klant gericht.

Ik had hem daar al enkele weken geleden op geattendeerd, maar dan krijg je zo'n antwoord van, het ligt niet aan mij want ik ben niet de maker van Bannerzest. Ja aan mijn hoela, hij beweert dat je in elk thema van hem een banner kunt zetten. Als je dat stelt, dan moet je gaan onderzoeken waar het probleem zit. Het kan bij mij zitten, maar ik heb al van alles geprobeerd om de code ergens anders te zetten en dan krijg je van die resultaten als deze
Mondraan
De plaatjes gaan buiten de tekst staan. Dan na twee weken wil ik een nieuwe weblog maken op de Applesite voor het nieuws. Hier gebruik ik ook het thema Mondrian. De banner neemt hij niet mee. Het is niet logisch. Als de code op de verkeerde plaats staat, dat maakt niets uit hij neemt hem mee in een nieuwe pagina, dus er moet een fout in de codering van het thema zitten. Als je hem dan dringent verzoekt om iets aan het probleem te doen en niet steeds de schuld bij de anderen te leggen maar zelf eens te onderzoeken waar het probleem zit. dan begint hij zijn klanten te beledigen.

Mijn zoon woont in Maastricht, maar hij vermoedde al dat Limburgers niet zo slim zijn. Ik heb 'm zojuist gebeld en gezegd dat hij gelijk heeft.
Henk Vrieselaar


(Er wonen 8 Vrieselaars in Maastricht, waaronder een hovenier. Doe er je voordeel mee als je een Limburger bent.)

Ik vermoed dat hij de thema's niet zelf maakt, want dan kun je precies zeggen waar de code dan wel moet staan. De maker zal vermoedelijk iemand anders zijn. En als je dan geen zaak hebt is het natuurlijk belastingtechnisch beter dat je het dan via iemand anders verkoopt die al een zaak heeft. Het is maar een vermoeden. De antwoorden kwamen te snel, dus er zat geen onderzoek in. Ik vind als je een product verkoopt en je beweert dat er een banner in kan, dan moet je ook de klant vertellen waar die dan moet komen te staan, om hem goed te laten functioneren.

Als ik hem nu een mail stuur krijg ik dit antwoord.

Dit is een automatische reply. Uw mail wordt niet gelezen door de ontvanger.

Dat is de service van meneer Vrieselaar.