Rapid Weaver User Group

Rapidweaver 6 map staat heel ver weg

In RapidWeaver 6 zitten van die domme fouten, hij wil steeds plugins updaten, dat voer je dan uit en dan komt hij toch weer met de vraag update de plugin. Om van die kwaal af te komen wil ik de plugin verwijderen uit de map, maar waar staat dat rot ding. Na wat zoeken heb ik hem gevonden. Let op:

thuismap/Bibliotheek/Containers/com.realmacsoftware.rapidweaver6/Data/Libary/Aplication Support/Rapidweaver

De bibliotheek van je thuismap staat onzichtbaar op de computer. In de Finder ga je naar “Ga” en drukt op de alt knop, de Bibliotheek verschijnt in het rijtje.

Rapidweaver 6 perikelen

Installeren van Rapid Weaver 6 is te moeilijk. Dat had eenvoudiger gekund. De mensen die in de App store de RapidWeaver 5 hebben gekocht, worden in de steek gelaten, want daar zit de update naar 5.4 niet op, dat had beter gekund. Je kunt de 5.4 wel downloaden, maar dan moet je eerst de 5 van de App store verwijderen, denk je dan, niet doen, want dan gooi je ook automatisch alle stacks en plugins en thema’s weg, de 5.4 moet je in een mapje zetten, want ze kunnen elkaar niet overschrijven. Ik heb ze in de Application map van de gebruiker gezet. Hij verschijnt dan wel niet in Launchpad, blijkbaar kan hij niet 2 dezelfde programma’s op de Launchpad zetten. maar je kunt hem wel in de dock zetten.

In 5.4 moet je alles wat je van derden hebt , gaan updaten, want het gross werkt niet meer in 6. Je hebt dan altijd weer van die makers die daar een slaatje uit slaan en dan met een nieuwe versie komen die je dan weer moet betalen. YabDab hanteert deze zeer verwerpelijke methodes. Maar daar werkt ook niks van een Agenda stack gekocht voor veel geld. Die niet werkt, en als je er dan mailtje schrijft doen ze net alsof ze geen antwoordt van mij gekregen hebben en dan zeggen ze helaas antwoord je niet meer dus het probleem zal wel opgelost zijn. Ze zeggen eigenlijk, wij sukkels kunnen je probleem niet oplossen, dus zoek het je maar uit. YabDab had ook ooit Tabloom gemaakt, ondersteunen ze niet meer. heb ik in al mijn sites gebruikt. Dus wil ik 6 gebruiken kan ik al die sites gaan ombouwen, met een stack van hun. Daarom doen ze het ook. Dollars telt alleen bij YabDab. De klant daar vegen ze de vloer mee aan.
Ze hebben het geld teruggestort van de stack. Ik had liever gehad dat ze een 6 versie van Tabloom hadden gemaakt, of het Agenda probleem opgelost hebben, maar blijkbaar komen ze niet verder dan het eiland Amerika.
Dus laat je niet verleiden om van deze makers iets te kopen.

Er bestaat ook nog de plugin
Tabmate van CosCulture deze nemen wel de moeite om hun plugins op te waarderen zonder daar geld voor te vragen.

Als je dan exporteert naar 6 laat hij zien wat niet werkt.

Uploaden naar internet bleef 6 hangen. De site stond er wel op, maar halverwege gaf hij de brui er aan.

Nee echt een zee amateuristische update. zeker omdat de meeste plugin makers er niet klaar voor zijn.

Had veel beter gekund.